• Het museum is weer geopend op de donderdag en vrijdag van 11 t/m 17 uur en zaterdag van 13.30 tot 17 uur. Vooraf reserveren is niet verplicht, wel handig als u zeker wilt zijn van ruimte. Volg daarvoor de knop Ticket reserveren:

  • 1

reserveren

VAN HARTE WELKOM

Het museum is weer open vanaf 4 juni 2020. Dat is heel fijn voor u als bezoeker, en voor de 100 vrijwilligers, die hard hebben gewerkt aan de tentoonstellingen

Om het verblijf niet alleen prettig en informatief te laten zijn, maar ook veilig, hebben wij ons uiterste best gedaan om een omgeving te creƫren die veilig is. Voor u en voor ons.

Daarom heten wij u van harte welkom op onze tentoonstellingen, waarbij u zichzelf gewoon een kopje koffie/thee kunt inschenken, waarbij u gewoon naar het toilet kunt gaan.

Opdat u kunt genieten van wat het museum biedt, en wij van u, als u zich houdt aan de door ons zorgvuldig opgestelde huisregels.

Op deze manier genieten we dan samen.

 

COVID-19 Protocol voor Bezoekers

Hieronder vindt u het protocol voor u als bezoeker. 

Helaas allemaal regeltjes, maar in deze tijd van een rondwarend virus, zal dat moeten.

 

COVID-19 Protocol voor Bezoekers, medewerkers en kantoor

Het gehele protocol voor het museum (bezoekers, medewerkers enz.), is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Definitief 2 Protocol Veluws Museum Hagedoorns Plaatse BEZOEKER

 

Bestel NU