• Wij zijn vooralsnog gesloten tot nader bericht. Alle activiteiten op de jaarkalender tot 1 juni kunnen niet doorgaan. Ook Proef de Culturen kan niet doorgaan.

  • 1

Algemeen nieuws: de laatste actualiteiten over het Coronavirus:  

23 maart 2020:

Alle activiteiten op de jaarkalender tot 1 juni zullen niet doorgaan en dat daarnaast gaat Proef de Culturen ook niet door. De activiteiten die na 1 juni gepland staan zijn allemaal onder voorbehoud.

13 maart 2020:

In verband met het Coronavirus is het museum tot nader bericht gesloten. 

Zie ook het bericht van het Ministerie van VWS

Vanwege het landelijk besluit in deze, blijft het museum gesloten tot er meer bekend is. Vergaderingen, vrijwilligersbijeenkomsten, opening en activiteiten, zijn tot nader order stilgezet.

12 maart 2020: 

Start tentoonstellingsseizoen verlaat

Na een half jaar voorbereiding van de drie tentoonstellingen in het kader van 75 Jaar Bevrijding, het schrijven en drukken van 2 boekjes over de oorlog, keek iedereen reikhalzend uit naar de grootse opening op 28 maart 2020. Maar de wetten van de natuur staken er een stokje voor: het Coronavirus diende zich wereldwijd aan. Ook in Nederland.

De officiƫle opening zal dus even op zich moeten laten wachten.

12 maart 2020:

In verband met de verspreiding van het Coronavirus en de daarbij behorende onzekerheden, zijn  de actuele openingsdagen en tijden te lezen op onze Facebookpagina, alsook op deze website.

Raadpleeg deze alstublieft, voordat u ons wilt bezoeken, startend in april. Wij volgen de Corona situatie op de voet!